@KTzone » 興趣 - 汽車討論 » 各位姊姐學車小心,李x駕駛學校師傅教車乘機抽水!!

2008-6-11 23:54 yumama
好嬲!!今日已經即時向李x駕駛學校投訴咗!!
各位姊妹真係要小心,雖然投訴咗,但係唔知整唔整得死個衰人,
話唔定轉個頭係第二間或者私人教車,再遺害人間!!

**個賤人叫鍾x成,車牌NHXXXX**

係阿伯嚟,手法咁純熟,絕對唔似一次教車時候乘機抽水!

正賤人,話說我女人仔第一次學車,今日上第二堂…..

2008-6-11 23:55 yumama
第一堂時個賤人鍾X成都試過多次教揸軚時「掹」同「捉」住我隻手,
當時以為自己第一次學車反應慢,加上佢第一堂有戴勞工手套,所以都冇為意。

今日第二堂,學車地點同樣係九龍塘,
個賤人話教我「拖迫力」,係直路踩吓放吓個迫力咁,
佢一路叫我踩迫力,就一路「拍」我右腳膝頭,我先至為意今日佢冇戴手套。

後嚟到係條街度兜圈、停燈位咁,
我開始純熟,可以自己操控駕車,個賤人間中會伸隻手响軚盤下面幫助吓,
我每逢左、右轉彎同回軚時會較驚青,因為要兼顧o既嘢較多同埋要望路面情況,
個賤人就喺呢啲時候落手!!

後嚟慢慢轉出較多車同燈位o既馬路,
佢每逢響小路入大路、左轉、右轉時,
就扮晒幫我扭軚,隻手放完喺軚盤下面,順手將隻手「晾」咗響我大脾到,
直至轉完彎入番直路,個賤人又若無其事咁縮番隻手,
如是者由九龍塘旺角來回兜咗幾次都係咁,
逢親轉左轉右,隻手都乘機放響我大脾2-3秒,

你可能會話點解我當時唔出聲鬧爆佢,
但係當時情況,駕車係郁緊,馬路有其他車,
我又要兼顧轉彎、回軚、睇車、睇燈、收油、比油咁,
為咗安全,我連「啤」佢o既時間都冇,
佢擺明就係恰我初學較為騰雞,喺呢啲時候落手,
我當時可以做o既只係黑面同唞大氣!

2008-6-11 23:56 yumama
好喇,後嚟入番九龍塘較靜o既馬路,
我真係好想兜巴打個賤人,
但係當時心諗,得我同佢係車廂,萬一佢發瀾渣點算?
我個袋仲放響後座,要走都走唔切,
佢又知我電話,睇過我地址(考車嗰封信),會唔會騷擾我報復?
佢抽我水時又冇人睇到,又唔即時斷正,報警非禮人哋信唔信我?
雖然我係受害者,但係始終唔係一件光彩o既事,

我啞忍到學完車,越諗越嬲,
即刻走去李x駕駛學校轉師傅同投訴個賤人,
個櫃面小姐聽到即刻話「咁嚴重呀」,同我寫低個賤人啲資料(唔知係咪敷衍我),
我當時好勞氣咁問,係咪教揸軚個師傅隻手會放響大脾,
當時另一名李x男職員就話「梗係唔會啦」,又話會同我跟進,

之後,我好認真咁問李x啲職員,投訴會唔會影響我學車同考牌,
因為班教車師傅行內「圍威畏」,同埋我好驚再見到個賤人,
(都唔明點解明明自己冇錯,仲要驚個賤人知我投訴佢而玩嘢報復,
但係無理由當無件事,冇理由比賤人繼續向其他女仔落手)
個職員提議我轉學車等候地點,又即刻同我call過另一個師傅,
又話佢同鍾x成唔係一班圍內o既師傅。

但係,我懷疑只係口頭投訴,李x會唔會好認真咁處理呢件事?
我駛唔駛寫封信去?
如果要,我考完牌先寫去會唔會好啲?
同埋李x同教車師傅有冇僱傭關係,係咪會炒佢?
如果只係掛單性質,根本就冇辦法對付個賤人,
個賤人繼續會向其他學車o既女仔埋手,影衰晒啲教車師傅!!

好唔好轉公司學車?你估李x肯唔肯退番錢比我?
我好驚學車再遇到呢啲賤人,嚟緊七月尾我要考牌,我依家又驚又激氣,
越嚟越冇信心可以考到車牌……

有冇姊妹遇過鍾x成呢個賤人,
唔好啞忍,隊佢出嚟,甚至將佢o既醜行forward開去,
見佢啲手法咁純熟,又咁識睇時機同學車女仔o既弱點,
我幾乎可以肯定佢唔係第一次教車時乘機抽水!!

2008-6-13 01:12 LTC777
李x駕駛學校我覺得教車麻麻地
我都學過...肥左佬
之後跟私人師父學

2008-6-16 16:32 Steven_G
dont be angry la

2008-7-7 04:52 KT特攻
聽你咁講, 雖則都係單方面, 但係確有地方根本唔需要身體接觸, 尤其男女間就緊加要忌諱, 佢咁做, 你絕對要正視

2008-7-12 00:17 okokng
一定要告佢啦~呢d人渣cheap到冇朋友教車邊度要身體接觸,我個時學車都未試過呢d人變態唔使留情,加油!p.s我係男

2008-7-24 17:10 ken__22
女的抽水,男的佢地會收錢唔教你野,我用咗成一萬幾都學唔成,

2008-7-24 17:13 ken__22
我都係佢度學肥佐两次

頁: [1]